skip to Main Content
sisulaw_palvelusivukuva

Liikejuridiikan parissa pitkään työskennelleet asianajajat perustivat Sivenius, Suvanto & Co:n vuonna 2001. Toimistomme on sen jälkeen toiminut oikeudellisena neuvonantajana kotimaisille ja ulkomaisille liikeyrityksille sekä julkisyhteisöille. Palvelemme myös yksityishenkilöitä eri oikeuden aloilla. Toimistomme kuuluu Law Firm Alliance -nimiseen itsenäisten asianajotoimistojen yhteenliittymään, jota hyödynnämme kansainvälisiä toimeksiantoja hoitaessamme (www.lawfirmalliance.org). Lisäksi teemme yhteistyötä muiden kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Palvelemme suomen kielen lisäksi englannin ja ruotsin kielellä.

Me Palvelemme

Me palvelemme

Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin asiantuntevaa erikoisosaamista. Palvelumme peruslähtökohta on ratkaisukeskeisyys.

Me Syvennymme

Me syvennymme

Tavoitteemme saavuttamiseksi perehdymme asiakasyritystemme liiketoimintaan sekä siihen toimintaympäristöön, jossa yritys toimii.

Me Toimimme

Me toimimme

Periaatteenamme on toimia tehokkaasti ja sitoutuneesti. Pitkä kokemuksemme eri toimialoilla toimivien yritysten juridisena neuvonantajana varmistaa sen, että löydämme asiakkaamme kanssa parhaan toimintatavan ja yhteistyömallin.

Kiinnostaako ura liikejuridiikan parissa?

Oletko palveluhenkinen liikejuridiikkaan suuntautunut lakimies ja kiinnostunut asianajotoiminnasta? Ota yhteyttä ja kerro meille itsestäsi.

Back To Top