11.9.2018   //   LVI – urakointiyhtiön myyntiLue lisää »

Sivenius Suvanto toimi LVI-Urakointi Paavola Oy:n omistajien neuvonantajana näiden myydessä yhtiön osakkeet Instalco Intressenter AB (publ):lle, joka on ruotsalainen pörssiyhtiö.

28.8.2018   //   Töölön sairaala-alueen kauppaLue lisää »

Sivenius Suvanto toimi HUS:n juridisena neuvonantajana sen myydessä Töölön sairaalan kiinteistökokonaisuuden Veritakselle.

13.7.2018   //   Varainhoitoyhtiön kauppaLue lisää »

Sivenius Suvanto toimi KJK Invest Oy:n omistajien neuvonantajana näiden myydessä yhtiön osakkeet United Bankers Oy:lle.

2.7.2018   //   Kalatukun osakekannan kauppaLue lisää »

Sivenius Suvanto toimi Kalatukku E. Eriksson Oy:n omistajien neuvonantajana näiden myydessä yhtiön osakkeet Kesko Oyj:lle.

20.6.2018   //   Varainhoitoliiketoiminnan kauppaLue lisää »

Sivenius Suvanto toimi Varainhallinta Tresor Oy:n juridisena neuvonantajana sen myydessä varainhoitoliiketoimintansa FIM Varainhoito Oy:lle.

23.4.2018   //   Kansi ja Areena –hankeLue lisää »

Sivenius Suvanto toimi SRV:n, OP Ryhmän, LähiTapiolan –ryhmän ja Tampereen kaupungin perustaman yhteisyrityksen neuvonantajana Tampereen keskustaan toteutettavan Kansi ja Areena –hankkeeseen kuuluvan monitoimiareenan ja sen yhteyteen rakennettavien hotellin, kasinon sekä toimitilojen keskeisten käyttäjäsopimusten valmistelemisessa ja neuvottelemisessa.

20.12.2017   //   Lääketieteellisen teknologian liiketoiminnankauppaLue lisää »

Sivenius Suvanto toimi Becton Dickinson Finland Oy:n neuvonantajana sen ostaessa CareFusion Finland 320 Oy:n liiketoiminnan. Becton Dickinson on globaali lääketieteelliseen teknologiaan erikoistunut yritys, joka edistää terveydenhoitoa parantamalla lääketieteellistä tutkimusta, diagnostiikkaa ja hoidon palveluita.

31.8.2017   //   Ympäristöanalytiikka laboratorioyhtiön kauppaLue lisää »

Nab Labs Groupin osto

Sivenius Suvanto toimi maailman johtavan elintarvike- ja ympäristöanalytiikkaan erikoistuneen Eurofins Scientificin neuvonantajana sen ostaessa Nab Labs Groupin. Kohdeyhtiö on eräs Suomen suurimmista ympäristöanalytiikkaa harjoittavista laboratorioista. Yhtiöllä on Suomessa useita toimipisteitä ja sen palveluksessa on yli 100 henkilöä. Nab Labs Groupin liikevaihto oli yli 9 miljoonaa euroa.

16.3.2017   //   Työelämän palveluita tarjoavan yhtiön myyntiLue lisää »

Sivenius Suvanto toimi myyjien neuvonantajana järjestelyssä, jolla TG Talent Gate Oy:n omistus myytiin Barona – konsernille. TG Talent Gate Oy on rekrytointien, kouluttamisen sekä työelämän muutospalveluiden asiantuntija.

13.2.2017   //   Sähköverkkoyhtiön ja voimajohtojen myyntiLue lisää »

Sivenius Suvanto toimi Pohjolan Voima Oy ja sen konserniyhtiöiden neuvonantajana järjestelyssä, jossa ne myivät sähköverkkoliiketoimintaa harjoittavan PVO-Alueverkot Oy:n osakekannan sekä muita sähköverkko-osia EPV Energia Oy:lle. Kokonaisuus käsittää 110 kilovoltin voimajohtoja, 400 kilovoltin Ulvila-Meri-Pori –voimajohdon sekä kytkinkenttiä.